Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemjdownloads has a deprecated constructor in /var/www/clients/client17/web40/web/archive/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 17
Főiskola: nyitott kapuk – minden téren - DUE Szakkollégiumok

http://www.dunaujvaros.com/hirek/2012/04/foiskola_nyitott_kapuk_minden_teren

2012. április 16. (hétfő) 18:09

Főiskola: nyitott kapuk – minden téren

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Karriernappal körített állás- és öntevékenyköri börze, meg véradás, meg KAC-program a számítógépek guruinak – sűrűprogramot bonyolít kedden a Dunaújvárosi Főiskola. Kedvcsináló és programözön a hajtás után – irány a DF!
 
"Érted, Veled, nem Helyetted!"
"Érted, Veled, nem Helyetted!"
Három program egy napon: sűrű kínálattal jelentkezik április 17-én, kedden a Dunaújvárosi Főiskola, az alábbiakban a DO-hoz érkezett szíves invitációkat szedtük csokorba.
 
Infóözön - álláskeresőknek
 
Hazai és nemzetközi ösztöndíjak, gyakorlati helyek, állások és hasznos információk, ráadásként kiadványok, játékok és tombola – ezt kínálja vendégeinek az intézmény immár hagyományos Karriernapja. Az állás- és öntevékenyköri börzével habosított seregszemlére kedden délelőtt tíztől délután három óráig várják a kiállítókat és a vendégeket az "A" épületben. Mint megtudtuk, az idei seregszemlére a korábbi évekhez képest több kiállító jelentkezett – a térség nagyfoglalkoztatói mellett állásközvetítő cégek és szakszolgálatok is szerepelnek a porondon.
A kiállítók az alsóbb éveseknek ösztöndíjakat, külföldi tanulmányi lehetőségeket, míg a végzősöknek gyakorlati helyeket és persze állásokat kínálnak – ráadásul mindenkit színes programokkal, információk özönével, ajándékokkal és karrierlehetőségekkel várják, nyomatékosította a DO-nak Szabó Tibor, a DF Karrieriroda vezetője!
A kínálatot az "Érted, Veled, Nem helyetted!" jelszavával szervezték – és persze mindenkit arra buzdítanak, egy CV-vel felszerszámozott pendrive-val érkezzen a seregszemlére; a kiállításon és a programokon a részvétel a látogatók számára ezúttal is ingyenes!
 
Vérrel az életért!
 
"Ments meg három életet!" – a karriernap kínálata mellett akár véradásra is eslzánhatja magát mindenki, aki részt vesz a főiskola és a Dunaújvárosi Véradó Állomás, valamint a helyi és az országos Vöröskereszt közös kihelyezett akciójára szintén április 17-én, kedden délelőtt kilenc és délután egy óra között várják a véradókat az "A" épületben.
Véres valóság
Véres valóság
A vérerek és az elszántság mellett személyi igazolvány, lakcím- és TAJ-kártya is kötelező kellék - cserébe jó közérzetet, szendvicset és sört biztosítanak a szervezők: még szebben fogalmazva – az együttműködés nyomán  a véradók a megmentettek és a saját egészségükre este egy jó magyar sört hörpinthetnek fel!
 
KAC: a szakma napja
 
És akinek még ez is kevés, azt szeretettel várják az immár hagyományos KAC-napra: a Mobil&! Című programsorozat az új generációs mobilok jelenének és jövőjének titkaiba avatja be a Kerpely Antal Computers Szakkollégium programjának vendégeit.
A jövő itt van (a képek illusztrációk)
A jövő itt van (a képek illusztrációk)
A KSC tavaszi szemeszterének szakmai napján az okostelefonok előnyeivel és hátrányaival, a működés titkaival és a tervezés lehetőségeivel ismerkedhetnek a vendégek – a program vendégelőadóiként neves szakértőket nyertek meg a szervezők.
A részvétel regisztrációhoz kötött – ám ingyenes, a programokra minden érdeklődőt szeretettel várnak és szívesen látnak a KAC tagjai az "A" épület A09-es termében!