Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemjdownloads has a deprecated constructor in /var/www/clients/client17/web40/web/archive/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 17
Honlap használata - DUE Szakkollégiumok

2013 szeptember elején szerver meghibásodás történt, ami sajnos adatvesztéssel is járt.
Ez a jelenlegi honlap azóta készül/készült el.
Az újrakezdés viszont lehetőséget adott az újragondolásra – okulva az előző honlap hibáiból.

Az első és legfontosabb változás, hogy ez a honlap is része lett a Főiskolán működő „egy felhasználó/egy jelszó” rendszernek. Tehát az Oktatók és Hallgatók ugyan azzal a név-jelszó párossal jelentkezhetnek be ide is, mit a NEPTUN, Exchange, TÜSZ, MonDoc, stb. Az első belépést követően kerülnek át a Felhasználó adatai a Honlapra (a jelszavak 1024-es RAS kulccsal vannak titkosítva…). Csak ez után van lehetőségünk, hogy az új Felhasználónkat magasabb jogosultsági szintre emeljük.

Természetesen lehetőség van „külsős”, azaz nem Főiskolai tagok regisztrálására is, de ezt jelen pillanatban csak a honlap Adminisztrátor teheti meg.

Második: A szerzőknek egyszerűsödött a szerkesztés. Egy ablakban tudják a cikkeket/híreket megírni, és a saját almenübe helyezni.

A Honlap a megmentett és átemelt tartalom miatt nem hibamentes. Amennyiben ilyet észlel, kérem jelezze felénk.

Köszönettel:       a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.