Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemjdownloads has a deprecated constructor in /var/www/clients/client17/web40/web/archive/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 17
Főiskola: fókuszban a műhelymunka - DUE Szakkollégiumok

http://www.dunaujvaros.com/hirek/2012/05/foiskola_fokuszban_a_muhelymunka

 

2012. május 15. (kedd) 09:42

Főiskola: fókuszban a műhelymunka

Főiskola: fókuszban a műhelymunka

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nagyszabású tanácskozás, mi több, azonnal két program is kezdődik szerdán egy témakörben a Dunaújvárosi Főiskolán: a hallgatói szakmai műhelyek fejlesztését célzó program keretében tehetségnapra és a szakkollégiumi műhelyek tapasztalatcseréjére várja a vendégeket az intézmény.
 
Ipari bázis, együttműködések
Ipari bázis, együttműködések
Innováció, együttműködések, műhelymunka – ezek a fő pillérei annak a szakmai programsorozatnak, amelynek május 16-án és 17-én, azaz szerdán és csütörtökön ad otthont a Dunaújvárosi Főiskola. Az események részleteiről Kovács Julianna, a DF innováció menedzsere tájékoztatta a DO-t: mint kiderült, a főiskola egy pályázati program révén valósíthatja meg a Hallgatói tudományos és szakmai műhelyek fejlesztése a Dunaújvárosi Főiskolán című projektet, ennek keretében rendezik az immár második tehetségnapot, valamint a szakkollégiumi műhelyek tapasztalatcseréjét. 
A program szakmai vezetője kérdésünkre kiemelte: a tanácskozás/találkozó plenáris ülése szerdán délután egy órakor kezdődik az "A" épület S01 konferenciatermében, a program keretében Melkovics János projektmenedzser megnyitója és dr. Kadocsa László, a DF általános és tudományos rektor-helyettesének köszöntője után dr. Cziráki Szabina, az OTDT titkára a hallgatói tehetséggondozásáról és a tudományos diákköri élet "hadállásairó" tart előadást. A plenáris ülés keretében kerül sor dr. Jakab Julianna összegzésére a tehetségfelismerés és -kibontakoztatás vezérelveiről, míg dr. Pintér Zsolt a fejvadász-karriertanácsadó nézőpontjából elemzi majd a tehetséggondozás kérdéskörét.
Hálózati alapú szerveződések (a képek illusztrációk)
Hálózati alapú szerveződések (a képek illusztrációk)
Az üléssel párhuzamosan a konferenciaterem előtti területen bemutatkoznak az érdeklődőknek a DF öntevékeny körei, szakmai műhelyei, a tanácskozás második felében tudományágak szerinti bontásban kerül sor a találkozó szekció-üléseire.
A részletes és percre pontos programról a DF weboldala nyújt tájékoztatást a böngészőknek – ami biztos, a tudományos élet mellett gazdag szabadidős programról is gondoskodtak a szervezők: a vendégkör egy része már csütörtökön este bekapcsolódik a DUDIK Duna-parti nyárköszöntő fesztiváljának eseményeibe!