Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemjdownloads has a deprecated constructor in /var/www/clients/client17/web40/web/archive/plugins/system/jdownloads/jdownloads.php on line 17
Főiskola: demókra fel - ismét - DUE Szakkollégiumok

http://www.dunaujvaros.com/hirek/2011/11/foiskola_demokra_fel_ismet

Főiskola: demókra fel - ismét

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
"Resource 2011" – újra nyilvános bemutatóra várja a számítógépes animációk híveit a főiskola Kerpely Antal Computers Szakkollégiuma: a demoshow idei második felvonására hétfőn este várják a vendégeket az "A" épületben.
 

Látvány + világok
Látvány + világok
Folytatja az elmúlt évek egyre népszerűbb tradícióját, ezúttal az idei merítés legjobb demóiból válogat a Dunaújvárosi Főiskola Kerpely Antal Computers Szakkollégiumának csapata: a Rescource 2011 demoshow - a második felvonás című eseményre november 21-én, hétfőn este várják a műfaj iránt érdeklődőket az intézmény "A" épületében. A számítógépes "látványvilág"-bemutató keretében a szakmai kollégium tagjainak műveiből válogatnak – az esemény súlyához legyen elég annyi, hogy a tervek szerint este hét órakor kezdődő mutatványra egészen este tízig várják a műfaj iránt érdeklődőket. Szintén a program érdekessége, hogy most először szerepelnek a válogatásban valódi 3D-s kompozíciók.
A főiskolás szakmai kollégium programjához hangképes illusztrációkat a Rescource 2011 kedvcsináló Facebook-adatlapján találnak az érdeklődők. Az "éles bevetésre" mindenkit szeretettel várnak és szívesen látnak az "A" épület S01-es előadójában: a belépés díjtalan!